Goede tip voordat je uw huis verkoopt!

Voor veel potentiële kopers is de keuken vaak een beslissende factor voordat ze een huis kopen of weigeren. Daarom is het een slimme zet om de keuken te renoveren voordat u uw huis te koop zet. Vaker wel dan niet, kan het u ongeveer 70 procent rendement op uw investering opleveren zodra de verkoop is afgerond. Het hoeft niet duur te zijn. Kleine veranderingen kunnen een lange weg gaan.

Kies tijdens het verbouwen voor materialen met een massale aantrekkingskracht, zoals roestvrijstalen apparaten van hoge kwaliteit in plaats van professionele apparaten. Repareer of vervang kasten om ze er netjes en volledig professioneel uit te laten zien. Schilder muren opnieuw met kleuren die mensen in het algemeen zouden aanspreken. Alle kranen, gootstenen, enz. en verlichtingsarmaturen moeten volledig functioneel zijn zonder kapotte onderdelen. Probeer de keuken maximale werkruimte te geven.

Maar u moet niet vergeten dat de totale kosten die u maakt voor verbouwing door u nooit hoger mogen zijn dan de waarde die uw huiswaarde kan ondersteunen. Het is raadzaam om het te beperken tot iets tussen 6-10 procent van de totale waarde van het huis om een ​​fatsoenlijk rendement te krijgen. Maak een lijst met prioriteiten op basis van wat er in een keuken wordt verkocht en zorg ervoor dat u hieraan voldoet. Zonder concessies te doen aan de architectuur, kies je voor eenvoud en voeg je wat wow-functies toe, zoals extra laden, uittrekbare voorraadkast, enz. Geniet nu gewoon van het geweldige koopje dat je voor het huis hebt gekregen.