Het gamma laminaat omvat uiterst bestendige vloeren. De beschermende bovenlaag is in verschillende diktes verkrijgbaar. De dikte hangt af van de verwachte gebruiksintensiteit. Laminaat biedt een ruim aantal mogelijkheden: houten decors, natuursteenlook, betonlook, enzovoort.

Een nieuwe vloer geeft je interieur een instant frisse look. Kies je voor laminaat, dan helpen we je graag bij het maken van je keuze en staan we in voor een nauwkeurige plaatsing.

Eerst zullen we de oude vloer uitbreken, daarna primeren en als laatst egaliseren we. Daarna wordt de vloer minutieus afgewerkt met de gekozen vloerbekleding.

Laminaat kan in elke ruimte geplaatst worden:

  • een waterbestendige badkamervloer,
  • een robuuste keukenvloer,
  • een levendige woonkamer,
  • ...

We kunnen zelfs uw trap een nieuwe look geven door de trap te bekleden met laminaat.

Een laminaatvloer is ongelooflijk onderhoudsvriendelijk. Met de gepaste onderhoudsproducten zal uw vloer jarenlang zijn prachtige en kwaliteit en uitstraling behouden.

Laminaatvloeren zijn een meer betaalbare optie in plaats van hardhouten vloeren die bijna tien keer de kosten van laminaatvloeren kunnen kosten. Laminaatvloeren zijn licht, duurzaam en kunnen worden gemaakt om op veel verschillende soorten dure vloeren te lijken, zoals hardhout, keramiek of zelfs natuursteen. Dit type vloer is gemaakt van verschillende materiaalcombinaties en er zijn veel vloersystemen op de markt verkrijgbaar. Als u denkt dat een klusjesman ze kan installeren, houdt u misschien niet van de hoofdpijn en problemen die daarna kunnen ontstaan.

Omdat ze een vrij stromend systeem zijn, hebben ze ook een ondervloer nodig die meer nodig heeft dan alleen het leggen, meten, snijden en klikken van alle verschillende vloerdelen. Men moet het hele vloersysteem begrijpen om ze probleemloos te kunnen installeren.